Še nekaj komentarjev...

Miran

5/5

Uroš mi kot osebni trener kolesarstva (tud malo za tek v preteklosti) svetuje dve leti. Pred tem dolgočasno kolesarjenje (vsedel sem se na bikija in “gono” ves čas na enak način, monotono, brez različnih treningov, brez pestrosti, brez končnega cilja v smislu ciljnega izboljsanja določenih sposobnosti) je popestril, osmislil glede posameznih parametrov in mi povečal sposobnosti. Preprosto rečeno, občutek imam, da delam manj naporno, pa vseeno napredujem. Izhajal je pa ob tem tudi iz analize testov, ki jih izvajam pri njem. Kaj je še storil z mano? Veliko me je naučil o kolesu, mi ga nastavil ” v nulo”, da me nic več ne boli križ, ne peče v ramenskem obroču. Spoznal me je z watt metrom, učinki večje ali nižje kadence, svetoval osnovno glede prehrane. Po njegovih nasvetih, testih, treningih sem hitrejši, bolj motiviran in vedno bolj uživam. Kapo dol Urošu.

Matej F.

5/5

Uroša sem spoznal čisto po naključju pri najinem serviserju koles. Po kratkem pogovoru sva se dogovorila za termin nastavitve kolesa pa čeprav sem bil že dogovorjen drugje, ne vem zakaj, preprosto me je pogovor z Urošem o kolesih, nastavitvah in mojih ciljih prepričal, da naj ga obiščem. Kolesarim že od 15 leta, vmes sem tudi aktivno dirkal v XC, pa sem svoje prvo kolo nastavil šele lansko leto :). Odločil sem se za ”all inclusive” obravnavo – nastavitve kolesa in fizične meritve, kar mi je dalo nov pogled na trening in super pozicijo na moji specialki. Uroš vse spelje profesionalno in umirjeno, podajanje nasvetov in znanja pa opravi na trenersko prijateljski način. Odl. sedi 5.

Sonja

5/5

Rekreativno sem pričela kolesariti pred dvanajstimi leti in dolgo časa sem bila prepričana, da sem  odlična kolesarka in da poznam vse skrivnosti kolesarjenja. Potem pa sem pred dvema letoma spoznala Uroša in se odzvala povabilu na trening. Nepričakovano so se mi  odprla čisto nova obzorja in kmalu se je strah pred spusti, spremenil v čisti užitek. Pridobila sem ogromno kolesarskega znanja in hkrati tudi izboljšala psihofizično kondicijo. Naj bo trening individualen ali skupinski, v dvorani ali na prostem, Uroš s svojim osebnim pristopom vedno najde prostor za izboljšanje posameznika. Tudi ta osebni pristop, ga poleg vsega znanja, ki ga ima, dela tako odličnega. Hvala Uroš 🙂

L.

5/5

Treningi pri Urošu so odlična izkušnja spoznavanja kolesarstva, tehnike, načina treningov. Posamezniku je ponujena individualizacija programa in izvedbe vadbe, kar omogoča kar se da optimalno rekreacijo in uživanje ob vožnji (tudi na trenažerju). Priporočam vsem zagretim ali manj zagretim, ki bi radi trenirali/se rekreirali bolj pametno, živeli bolj zdravo, shujšali ali dvignili motivacijo za telesno vadbo.​

Tomaž

5/5

Po dolgem času “samoučenja” kolesarjenja sem končno prišel v prave roke. Nisem pridobil samo znanja iz tehnike kolesarjenja poleg tega sem se naučil tudi zmernosti in postopnosti pri pridobivanju fizične kondicije ter spoznal učinke kontinuitete. Nikoli ni prepozno.  Uroš je odličen trener, motivator in izreden človek. Upam da bomo skupaj kolesarili do 100 leta.

Dare

5/5

Pri samem kolesarjenju sem začel uživati in dosegati ter celo presegati svoje cilje, že po slabem letu konkretnega in načrtovanega treninga  pri Urošu. Uroševa strast do kolesarskega športa, njegove tekmovalne izkušnje, obširno znanje in pripravljenost narediti še nekaj več od pričakovanega, ga delajo tako izjemnega osebnega trenerja. Hvala Uroš!

Tomaž B.

5/5

Ko sem spoznal Uroša, sem imel za seboj že veliko let rekreativnega kolesarjenja in nisem imel velikih pričakovanj. Treningov sem se udeleževal, da podprem napredek soproge, da bova lahko skupaj kolesarila. Presenetilo me je spoznanje, da se lahko še veliko naučim. Odločil sem se za korak, o katerem sem razmišljal že leta: kupil sem cestno kolo. Brez Uroševe pomoči gotovo ne bi kupil pravega kolesa, saj nisem vedel, kaj vse je pomembno, da imam pravilen položaj na kolesu

Mirjam

5/5

Preden sem prišla k Urošu, sem se znala na kolesu samo peljati. V dobre pol leta mi je ustrezno nastavil kolo, našel ustrezen sedež, me naučil prav sedeti na kolesu, smiselno prestavljati, razumeti moje šibke in močne točke in pravilno razporediti moči na terenu. Neizmerno potrpežljivo (in z uspehom) me je opominjal na ustrezno prehrano in me gentlemansko tudi  spremljal na prvih cestnih kilometrih z vpetimi pedali. Skratka prve stotke kilometrov so padle, v naslednjih sezonah gremo višje.